Dzień dobry, dzień dobry!!!Wegańskie bananowe sajgonki.
Gdy przychodzi chęć na coś słodkiego, a nie chce się biec do sklepu, to jest idealny przepis. Prosty i szybki i bardzo smaczny!!!

Bananowe sajgonki @zojka72

1 banan
2 arkusze papieru ryżowego
szczypta cynamonu
trochę cukru

Banana obieramy, dzielimy na pół. Papier ryżowy lekko moczymy. Na środek kładziemy połówkę banana posypujemy cynamonem, cukrem. Zawijamy i smażymy na złoty kolor.
Można po wierzchu posypać jeszcze cynamonem 🥰👌
Pycha!!!
Róbcie i dajcie znać czy smakowało

Reklama

Bananowe sajgonki

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s